CASES

AL-LIFT ER EN LØSNINGSORIENTERET VIRKSOMHED, DER LYTTER TIL KUNDERNES BEHOV. INGEN OPGAVE ER FOR STOR ELLER FOR LILLE TIL OS, OG VI FINDER GERNE EN SPECIALLØSNING, DER KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED PÅ RETTE VEJ.

Frode Laursen

Håndtering af gods, der involverer tunge løft, kan være en udfordring for medarbejdere i transport- og logistikbranchen. Ofte er der risiko for skader på ryg, skuldre og ben.

Transport-og logistikgiganten Frode Laursen har købt en AL-Pack Truck Uno el og 2 AL-Pack Mobile BAT for at hjælpe medarbejderne med pluk af tunge emner.

“AL-LIFT har hele vejen igennem processen været meget samarbejdsvillige og løsningsorienterede. De har hjulpet os med at finde den rette løsning, samt tilpasset enhederne, så de passer til vores behov.” Forklarer Stefan Maagaard, der er Udviklingschef i Frode Laursen A/S og uddyber: “Vi valgte AL-LIFT, da de havde fine referencer, og fordi de virkede til at være “nørdede” omkring deres produkter”

“Vi har været meget glade for enhederne, som er blevet godt modtaget af vores medarbejdere, og fra dag ét har de oplevet, at de ikke føler sig så slidte, når de går hjem. Samtidig har vi ikke oplevet en nedgang i effektiviteten, som vi havde frygtet, da medarbejderne nu har energi til hele dagen.” Siger Allan Thorup, der er lagerchef hos Frode Laursen A/S.

IMG_5050

VENNELYST INGENIØR- OG ENTREPRENØRFORRETNING

Nordjyske Vennelyst er et entreprenørfirma med over 60 års erfaring i branchen. De udfører entreprenøropgaver for både erhverv og private. Entreprenørvirksomheden har 150 ansatte, der arbejder over hele landet, hvor de udfører alle tænkelige opgaver indenfor entreprenørbranchen. For dem er ingen opgave for stor eller for lille, og alle opgaver bliver behandlet hurtigt, effektivt og professionelt.

Vennelyst er en moderne entreprenørvirksomhed, der råder over de nyeste maskiner, som faget kræver. AL-LIFT var derfor et naturlig valg, da Vennelyst skulle opgradere maskinparken. Her fandt de løsningen med AL-BLAZER 2000, som er ideel til hurtig og præcis optagning og nedlægning af fliser, betonkantsten og andre emner op til 200 kg.

Find yderligere information om AL-BLAZER 2000 her

al lift

Om AL-Lift

Hvad vil du løfte?

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Branche:
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, siger du ja til, at vi må kontakte dig pr. mail med vores nyheder og tilbud.

Tjek din indboks