SERVICE

RING 30 15 39 99

 

LOVPLIGTIGT SIKKERHEDSEFTERSYN HOS AL-LIFT

Hos AL-LIFT udfører vi service og vedligeholdelse på både vakuumløftere, traverssystemer, kraner, løfteborde og stiger. Du kan altså være sikker på, at hvis du investerer i nogle af vores produkter, så investerer du samtidig i den tryghed, at vi hos AL-LIFT følger dig hele vejen – også efter du har købt produktet hos os!

Vi hos AL-LIFT udfører nemlig et lovpligtigt sikkerhedshovedeftersyn af produkter købt hos os. Dette sker hver 12. måned ifølge AT-anvisninger nr. 2.3.0.2 af maj 1996 og Bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992 samt leverandørens anvisninger. Et sikkerhedseftersyn er nødvendigt at foretage ved alle former for maskiner og redskaber, så de er i en forsvarlig stand, når du benytter dem.

  

FÅ SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE AF DIT UDSTYR FRA AL-LIFT

Lovgivningen stiller en række krav til eftersyn af materialer, som kan udgøre en risiko for mennesker eller omgivelser, hvis de ikke fungerer optimalt eller korrekt. Med disse eftersyn sikrer du, at f.eks. dit løfte- og håndteringsudstyr er i en god stand og i overensstemmelse med reglerne. Desuden er alle vores produkter hos AL-LIFT unikke og nogle, vi selv har udviklet. På den måde kan du være sikker på, at vi yder den bedste service og vedligeholdelse af vores udstyr, da vi har stort kendskab til dem. Vi hos AL-LIFT ønsker en sikker håndtering af vores udstyr!

 

Hvis du ønsker en aftale med os angående service og reparation, kan du kontakte os via vores servicetelefon på tlf. 30 15 39 99 eller via vores mail service@al-lift.com. Vi har mange års erfaring i branchen og står altid klar til at hjælpe dig, når du skal have vedligeholdt og serviceret dit udstyr. Hvis du omvendt har nogle spørgsmål til vores løfte- og håndteringsudstyr, kan du kontakte os på tlf. 97 10 10 74 eller på mail info@al-lift.com. Vi hjælper dig gerne på vej!

[/expander_maker]

service

Om AL-Lift

Hvad vil du løfte?

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Branche:
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, siger du ja til, at vi må kontakte dig pr. mail med vores nyheder og tilbud.

Tjek din indboks