Om AL-LIFT

Om AL-LIFT®

 

Allan Laursen var stifter og eneindehaver af en af Danmarks førende udbydere af håndterings- og løfteudstyr, som han drev i 24 år med op til 57 med arbejdere.

Virksomheden udviklede sig til at være en af de førende indenfor sit område med et unikt produkt-sortiment og eksport over det meste af Europa. I efteråret 2012 blev foretagendet solgt hvorefter Allan Larsens startede AL-LIFT.

Udover at være administrativ direktør, har Allan Laursen i alle årene stået for en stor del af afsætningen i ind- og udland samt produktudvikling. Her har han stået i spidsen for udviklingen af vakuum-teknik; herunder håndterings- og løfteudstyr.

Allan Laursen har derfor et helt enestående kendskab til markedet, produktefterspørgslen samt hvilke muligheder der er, for at introducere nye produkter i et stærkt europæisk netværk.

Med sin brede erfaring indenfor vakuum-teknik og med de bedste ideer fra sit tidligere virke, ser Allan Laursen AL-LIFT som din garanti for den helt rigtige leverandør, hvor produkterne er en sikker investering.

Hos AL-LIFT opretholder vi partnerskab med vores kunder, for at forenkle produktionsprocesserne med innovative og økonomiske systemløsninger og mere sikker håndtering.

Vi har et team af højt motiverede, kompetente og absolut pålidelige medarbejdere, som hver dag står sammen om at løfte det DNA, der binder virksomheden sammen.

 

dscn1228

Al-lift har leveret løsninger til følgende brancher:

Medicinalindustrien

Fødevareindustrien

Træindustrien

Fiskeindustrien

Olieindustrien

Hospitalssektoren

Glasindustrien

Stålindustrien

Byggeindustrien

Bryggerier og mejerier

Vind industrien

Isskulptur branchen

Lager og logistik

Udlejnings- og entreprenørsektoren

Transportsektoren

Militæret

Om AL-Lift

Hvad vil du løfte?

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Branche:
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, siger du ja til, at vi må kontakte dig pr. mail med vores nyheder og tilbud.

Tjek din indboks