Nyheder

SENESTE KATALOGER 

 

Det er med stolthed, at vi kan præsentere dig for vores kataloger. I katalogerne finder du et stort udvalg af løfte- og håndteringsudstyr til bygge- og anlægsbranchen.

Katalog

 

FARVEL TIL TRADITIONEL TAGLÆGNING

Traditionel taglægning er hårdt fysisk arbejde, hvor flere mænd kravler på knæerne og foretager tunge løft. Her er der stor risiko for skader og belastning af skuldre, knæ og led.

 Lignende problemstilling har ejeren af Ringkøbing Bygningssnedkeri, Ole Mortensen, i en årrække oplevet, hver gang nyt tagarbejde skulle udføres.

Med et ønske om at forbedre arbejdsgangen for sine ansatte, tog Ole Mortensen en snak med BAMBUS, Byggeriets Arbejdsmiljøbus. ”BAMBUS foreslog os at prøve AL-TAGVAC fra AL-LIFT og vi kunne allerede fra starten se, at det var en rigtig god løsning både for de ansatte og for firmaet.” fortæller Ole Mortensen.  

AL- TAGVAC er den ideelle løsning, når tagplader skal lægges på en let og ergonomisk måde.

AL-TAGVAC fungerer med vakuumundertryk, der fastsuger pladerne, hvor et betjeningshåndtag let får vakuumløfteren til at slippe, når tagpladen er lagt.

Tagvac1-min

Idet vakuumløfteren er let og sikker at bruge, går taglægning med AL-TAGVAC dobbelt så hurtigt sammenlignet med traditionel taglægning.

Ved at bruge AL-TAGVAC undgår taglæggeren altså tunge løft og samtidig er vakuumløfteren tidsbesparende. Ole Mortensen fastslår: ”En tagplade vejer typisk omkring 14 kg, men ved at bruge AL-TAGVAC skånes mine medarbejdere for alle de tunge løft. På den lange bane vil maskinen også sikre os en god indtjening, fordi vi kan nå mere på mindre tid. Vi kan hurtigt blive færdig med et tag og komme videre med næste opgave. Maskinen er nem at bruge, og man er på kort tid tryg ved at betjene den. Det kræver ikke mange instrukser førend man er dus med den og allerede er godt i gang med arbejdet.”

Med AL-TAGVAC dækkes et arbejdsområdet på 360°; Rækkevidden er 3 meter (diameter 6 meter).

Vakuumløfteren kan anvendes på alle typer teleskoplæssere, hvor pallen med tagplader ligger på teleskopliftens pallegaffel. På den måde er pallen med tagplader med oppe på taget hvor arbejdet foregår.

AL-TAGVAC kan håndtere både B6 og B9 tagplader. Sugekopperne på vakuumløfteren er monteret i et løst ophængsystem, der let tilpasser sig pladernes struktur.

LÆS MERE OM AL-TAGVAC HER

 

Tagvac3

ET HÅNDTRYK I BEDSTE CORONA-STIL

På trods af Covid-19 Pandemien er det stadig gang i AL-LIFT, dog med sikkerhedsforanstaltninger og forbehold. Blandt andet er det velkendte håndtryk, som tak for en god handel, blevet erstattet med en albue.

Da LOHKE Materieludlejning for nyligt indkøbte 3 af vores nye glasløftere, Glassmover, blev handlen forseglet med albuer.

LOHKE Materieludlejning as udlejer materiel til danske virksomheder, hvor de bestræber sig på at være den foretrukne udlejer på Sjælland.

LOHKE Materieludlejning blev etableret i 2006, og lige som dengang, bygger forretningsgrundlaget på tætte kunderelationer og god service.

al lift

AL-LIFT OVERTAGER POPULÆR VINDUESLØFTER

Firmaet AL-LIFT, med direktør Allan Laursen i spidsen, har overtaget produktionen af den populære vinduesløfter SCH 400 fra Schaumann Industry.

Med overtagelsen skifter vinduesløfteren navn til Glassmover og bliver herved lagt ind under den efterspurgte Mover-serie, som AL-LIFT producerer med stor succes.

Den danske maskinproducent Schaumann blev i 2007 overtaget af Michael Christofferse, hvor de i 2014 startede produktionen af glasløftere. Schaumanns glasløftere blev en hurtig sællert, hvilket ifølge Michael Christoffersen skyldes, at vakuuløfterne har stor fleksibilitet, høj kvalitet og ikke mindst meget præcis positionering. Derudover er ergonomien i fokus, så effektiviteten og sikkerheden forøges.

Om overtagelsen siger Allan Laursen: ”Vi stod for at skulle udvikle en lignende vinduesløfter, da Michael Christoffersen henvendte sig til os med muligheden for at overtage SCH 400. Efter at have testet vinduesløfteren grundigt igennem med vores konstruktører og teknikere, var vi ikke i tvivl om produktets kvalitet og gik derefter i forhandlinger om overtagelsen.

Flytningen bliver en glidende proces, da AL-LIFT på nuværende tidspunkt har meget høj aktivitet i produktionen. Vi ser derfor frem til samarbejdet med Schaumann Industry hen over 2020.”

”Vi glæder os over overtagelsen af Glassmover, da den passer rigtig godt ind i vores program og kundegruppe. Ved at tage Glassmover ind i vores sortiment kan blandt andet udlejningsfirmaer centralisere deres indkøb til færre leverandører, da vi nu har markedets bredeste udvalg i løfte- og håndteringsudstyr.”

”Selvom overtagelsen er ganske ny, har vi allerede modtaget mange gode tilbagemeldinger fra flere af vores kunder, som kan se store muligheder i at investere i Glassmover.” slutter Allan Laursen.

Glassmover-1-1

VORES PROFIL OG VÆRDIER – KORT FORTALT!

Vores profilvideo fortæller essensen af hvem AL-LIFT er og hvad vi kan.

OG DE NOMINEREDE ER……

AL-Pack Mobile BAT blev nomineret til ”Årets produktnyhed” på  LogiMat 2020 messe i Stuttgart.

Transport- og logistikgiganten Frode Laursen bruger AL-Pack Mobile BAT for at gøre hverdagens tunge løft nemmere.

Årsagen til at Frode Laursen valgte AL-LIFT som leverandør, var åbenlyst. Stefan Maagaard, udviklingschef hos Frode Laursen, forklarer hvorfor: ”Vi valgte AL-LIFT, fordi de havde gode referencer, og fordi de så ud til at være” nørdet “om deres produkter.”

Det er ikke usædvanligt, at to mænd flere gange om dagen hjælper hinanden med at flytte fragt, der vejer op til 80 kilo. Men ved at købe den AL-Pack Mobile BAT har maskinerne påtaget sig de tunge løfteopgaver i det daglige arbejde hos Frode Laursen. Maskinerne håndterer opgaverne mere effektivt, og medarbejderne skånes for det tunge arbejde.

Lagerchef hos Frode Laursen, Allan Hagbard Thorup, er tilfreds med købet. “Vi har været meget tilfredse med enhederne, der er blevet godt modtaget af vores medarbejdere, og fra første dag har de oplevet, at de ikke føler sig så slidte, når de går hjem. Samtidig har vi ikke oplevet et nedgang i effektivitet, som vi havde frygtet, da medarbejdere nu har energi til hele dagen. ”

Læs mere om AL-Pack Mobile her

ezgif.com-optimize-1

ARTIKEL LØFTET TIL FREMTIDENS INDUSTRI

September 2019

Har du læst den flotte artikel i Industriens Danmark om AL-LIFT

løftet til fremtidens industri1 pdf

Om AL-Lift

Hvad vil du løfte?

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Branche:
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, siger du ja til, at vi må kontakte dig pr. mail med vores nyheder og tilbud.

Tjek din indboks