Nyheder

SENESTE KATALOGER 

 

Det er med stolthed, at vi kan præsentere dig for vores kataloger. I katalogerne finder du et stort udvalg af løfte- og håndteringsudstyr til bygge- og anlægsbranchen.

Katalog

 

Nu skal det være slut med diesel og benzin i tanken.

Arbejdsmaskiner drevet af el og brint får en større plads i Vejdirektoratets projekter

Fundamentet for fremtidens udbud, der stiller krav om brug af emissionsfrie arbejdsmaskiner, bliver i disse dage lagt i den lille by Nørager på Djursland. 

Her har entreprenøren Forstas vundet udskiftning af en kilometer fortov – 500 meter på hver side af vejen – udelukkende ved hjælp af elektriskdrevne arbejdsmaskiner. 

Læs hele artiklen fra Licitationen her

 

 Læs mere om Blazer 2000 her

 

Blazer2000 2

FARVEL TIL TRADITIONEL TAGLÆGNING

Traditionel taglægning er hårdt fysisk arbejde, hvor flere mænd kravler på knæerne og foretager tunge løft. Her er der stor risiko for skader og belastning af skuldre, knæ og led.

 Lignende problemstilling har ejeren af Ringkøbing Bygningssnedkeri, Ole Mortensen, i en årrække oplevet, hver gang nyt tagarbejde skulle udføres.

Med et ønske om at forbedre arbejdsgangen for sine ansatte, tog Ole Mortensen en snak med BAMBUS, Byggeriets Arbejdsmiljøbus. ”BAMBUS foreslog os at prøve TAGVAC fra AL-LIFT og vi kunne allerede fra starten se, at det var en rigtig god løsning både for de ansatte og for firmaet.” fortæller Ole Mortensen.  

TAGVAC er den ideelle løsning, når tagplader skal lægges på en let og ergonomisk måde.

TAGVAC fungerer med vakuumundertryk, der fastsuger pladerne, hvor et betjeningshåndtag let får vakuumløfteren til at slippe, når tagpladen er lagt.

Tagvac1-min

Idet vakuumløfteren er let og sikker at bruge, går taglægning med TAGVAC dobbelt så hurtigt sammenlignet med traditionel taglægning.

Ved at bruge TAGVAC undgår taglæggeren altså tunge løft og samtidig er vakuumløfteren tidsbesparende. Ole Mortensen fastslår: ”En tagplade vejer typisk omkring 14 kg, men ved at bruge TAGVAC skånes mine medarbejdere for alle de tunge løft. På den lange bane vil maskinen også sikre os en god indtjening, fordi vi kan nå mere på mindre tid. Vi kan hurtigt blive færdig med et tag og komme videre med næste opgave. Maskinen er nem at bruge, og man er på kort tid tryg ved at betjene den. Det kræver ikke mange instrukser førend man er dus med den og allerede er godt i gang med arbejdet.”

Med TAGVAC dækkes et arbejdsområdet på 360°; Rækkevidden er 3 meter (diameter 6 meter).

Vakuumløfteren kan anvendes på alle typer teleskoplæssere, hvor pallen med tagplader ligger på teleskopliftens pallegaffel. På den måde er pallen med tagplader med oppe på taget hvor arbejdet foregår.

TAGVAC kan håndtere både B6 og B9 tagplader. Sugekopperne på vakuumløfteren er monteret i et løst ophængsystem, der let tilpasser sig pladernes struktur.

LÆS MERE OM TAGVAC HER

 

Tagvac3

ET HÅNDTRYK I BEDSTE CORONA-STIL

På trods af Covid-19 Pandemien er det stadig gang i AL-LIFT, dog med sikkerhedsforanstaltninger og forbehold. Blandt andet er det velkendte håndtryk, som tak for en god handel, blevet erstattet med en albue.

Da LOHKE Materieludlejning for nyligt indkøbte 3 af vores nye glasløftere, Glassmover, blev handlen forseglet med albuer.

LOHKE Materieludlejning as udlejer materiel til danske virksomheder, hvor de bestræber sig på at være den foretrukne udlejer på Sjælland.

LOHKE Materieludlejning blev etableret i 2006, og lige som dengang, bygger forretningsgrundlaget på tætte kunderelationer og god service.

al lift

AL-LIFT OVERTAGER POPULÆR VINDUESLØFTER

Firmaet AL-LIFT, har overtaget produktionen af den populære vinduesløfter SCH 400 fra Schaumann Industry.

Med overtagelsen skifter vinduesløfteren navn til Glassmover og bliver herved lagt ind under den efterspurgte Mover-serie, som AL-LIFT producerer med stor succes.

Den danske maskinproducent Schaumann blev i 2007 overtaget af Michael Christoffersen, hvor de i 2014 startede produktionen af glasløftere. Schaumanns glasløftere blev en hurtig sællert, hvilket ifølge Michael Christoffersen skyldes, at vakuuløfterne har stor fleksibilitet, høj kvalitet og ikke mindst meget præcis positionering. Derudover er ergonomien i fokus, så effektiviteten og sikkerheden forøges.

Flytningen bliver en glidende proces, da AL-LIFT på nuværende tidspunkt har meget høj aktivitet i produktionen. Vi ser derfor frem til samarbejdet med Schaumann Industry hen over 2020.”

 

Glassmover-1-1

VORES PROFIL OG VÆRDIER – KORT FORTALT!

Vores profilvideo fortæller essensen af hvem AL-LIFT er og hvad vi kan.

OG DE NOMINEREDE ER……

AL-Pack Mobile BAT blev nomineret til ”Årets produktnyhed” på  LogiMat 2020 messe i Stuttgart.

Transport- og logistikgiganten Frode Laursen bruger Pack Mobile BAT for at gøre hverdagens tunge løft nemmere.

Årsagen til at Frode Laursen valgte AL-LIFT som leverandør, var åbenlyst. Stefan Maagaard, udviklingschef hos Frode Laursen, forklarer hvorfor: ”Vi valgte AL-LIFT, fordi de havde gode referencer, og fordi de så ud til at være” nørdet “om deres produkter.”

Det er ikke usædvanligt, at to mænd flere gange om dagen hjælper hinanden med at flytte fragt, der vejer op til 80 kilo. Men ved at købe den AL-Pack Mobile BAT har maskinerne påtaget sig de tunge løfteopgaver i det daglige arbejde hos Frode Laursen. Maskinerne håndterer opgaverne mere effektivt, og medarbejderne skånes for det tunge arbejde.

Lagerchef hos Frode Laursen, Allan Hagbard Thorup, er tilfreds med købet. “Vi har været meget tilfredse med enhederne, der er blevet godt modtaget af vores medarbejdere, og fra første dag har de oplevet, at de ikke føler sig så slidte, når de går hjem. Samtidig har vi ikke oplevet et nedgang i effektivitet, som vi havde frygtet, da medarbejdere nu har energi til hele dagen. ”

Læs mere om Pack Mobile her

ezgif.com-optimize-1

ARTIKEL LØFTET TIL FREMTIDENS INDUSTRI

September 2019

Har du læst den flotte artikel i Industriens Danmark om AL-LIFT

løftet til fremtidens industri1 pdf

Om AL-Lift

Hvad vil du løfte?

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Branche:
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, siger du ja til, at vi må kontakte dig pr. mail med vores nyheder og tilbud.

Tjek din indboks