Nyheder

AL-LIFT er en aktiv medspiller. Derfor sker der ofte nye ting i både produktionen og administrationen.

Læs om dem her

Et håndtryk i bedste corona-stil

Marts 2020

På trods af Covid-19 Pandemien er det stadig gang i AL-LIFT, dog med sikkerhedsforanstaltninger og forbehold. Blandt andet er det velkendte håndtryk, som tak for en god handel, blevet erstattet med en albue.

Da LOHKE Materieludlejning for nyligt indkøbte 3 af vores nye glasløftere, Glassmover, blev handlen forseglet med albuer.

LOHKE Materieludlejning as udlejer materiel til danske virksomheder, hvor de bestræber sig på at være den foretrukne udlejer på Sjælland.

LOHKE Materieludlejning blev etableret i 2006, og lige som dengang, bygger forretningsgrundlaget på tætte kunderelationer og god service.

IMG_5050

AL-LIFT overtager populær vinduesløfter

Februar 2020

Firmaet AL-LIFT, med direktør Allan Laursen i spidsen, har overtaget produktionen af den populære vinduesløfter SCH 400 fra Schaumann Industry.

Med overtagelsen skifter vinduesløfteren navn til Glassmover og bliver herved lagt ind under den efterspurgte Mover-serie, som AL-LIFT producerer med stor succes.

Den danske maskinproducent Schaumann blev i 2007 overtaget af Michael Christofferse, hvor de i 2014 startede produktionen af glasløftere. Schaumanns glasløftere blev en hurtig sællert, hvilket ifølge Michael Christoffersen skyldes, at vakuuløfterne har stor fleksibilitet, høj kvalitet og ikke mindst meget præcis positionering. Derudover er ergonomien i fokus, så effektiviteten og sikkerheden forøges.

Om overtagelsen siger Allan Laursen: ”Vi stod for at skulle udvikle en lignende vinduesløfter, da Michael Christoffersen henvendte sig til os med muligheden for at overtage SCH 400. Efter at have testet vinduesløfteren grundigt igennem med vores konstruktører og teknikere, var vi ikke i tvivl om produktets kvalitet og gik derefter i forhandlinger om overtagelsen.

Flytningen bliver en glidende proces, da AL-LIFT på nuværende tidspunkt har meget høj aktivitet i produktionen. Vi ser derfor frem til samarbejdet med Schaumann Industry hen over 2020.”

”Vi glæder os over overtagelsen af Glassmover, da den passer rigtig godt ind i vores program og kundegruppe. Ved at tage Glassmover ind i vores sortiment kan blandt andet udlejningsfirmaer centralisere deres indkøb til færre leverandører, da vi nu har markedets bredeste udvalg i løfte- og håndteringsudstyr.”

”Selvom overtagelsen er ganske ny, har vi allerede modtaget mange gode tilbagemeldinger fra flere af vores kunder, som kan se store muligheder i at investere i Glassmover.” slutter Allan Laursen.

Håndtryk
Glassmover 1
Glassmover 2

Opdateret ISO 9001:2015 CERTIFICERING

                                                                                       

Februar 2020

AL-LIFT ApS har i Februar 2020 fået opdateret certificering efter ISO9001:2015 standarden.

AL-LIFT fokuserer dagligt på kvalitet og kundetilfredshed.
For at understøtte dette, har vi valgt at implementere ISO9001:2015 certificeret kvalitetsledelsessystem.
Resultaterne afspejles i de tiltag og fokusområder, vi arbejder med i vores vedvarende stræben efter at være markedets stærkeste samarbejdspartner inden for:

• Fremstilling og salg af kraner, vakuum løfte- og håndteringsudstyr

ISO Opdateret

VORES PROFIL OG VÆRDIER - KORT FORTALT!

Februar 2020

Vores nye profilvideo fortæller essensen af hvem AL-LIFT er og hvad vi kan.

Tilbageblik på Kloakmessen 2020

Januar 2020

Et lille tilbageblik på Kloakmessen 2020 i Messe C, Fredericia den 23.-24. januar.

Vi havde en rigtig travl messe med mange besøgeende på vores stand, hvilket gav gode snakke og trætte ben. Dejligt!

Kloakmessen satte i år rekord i både udstillere og besøgende.

Læs artiklen fra Mester Tidende, hvor Danske Kloakmestres formand, Thomas Rasmussen, fortæller om den store succes:  http://bit.ly/2vio62e

KLOAKMESSEN 

Januar 2020

Kloakmessen i Fredericia danner igen i år ramme om et forum, hvor fagfolk og leverandører mødes til netværk, inspiration og handel.

Vi vil gerne invitere dig til at besøge os på messen den 23.-24. januar 2020, hvor vi sammen med de øvrige udstillere står klar til at præsentere vores nyeste produkter og viden. Du finder os i Hal E Stand E-4126.

Der er fri entré for fagfolk i branchen. Du skal blot registrere dig forud for messen på www.kloakmessen.dk

Mailsigantur E-4126 (002)

November 2019

AL-Pack Mobile BAT er nomineret til ”Årets produktnyhed” på næste års LogiMat 2020 messe i Stuttgart.

Vi håber og krydser for, at udvælgelseskomitéen er lige så begejstret for AL-Pack Mobile BAT, som vi er!

Transport- og logistikgiganten Frode Laursen bruger AL-Pack Mobile BAT for at gøre hverdagens tunge løft nemmere.

Årsagen til at Frode Laursen valgte AL-LIFT som leverandør, var åbenlyst. Stefan Maagaard, udviklingschef hos Frode Laursen, forklarer hvorfor: ”Vi valgte AL-LIFT, fordi de havde gode referencer, og fordi de så ud til at være" nørdet "om deres produkter."

Det er ikke usædvanligt, at to mænd flere gange om dagen hjælper hinanden med at flytte fragt, der vejer op til 80 kilo. Men ved at købe den AL-Pack Mobile BAT har maskinerne påtaget sig de tunge løfteopgaver i det daglige arbejde hos Frode Laursen. Maskinerne håndterer opgaverne mere effektivt, og medarbejderne skånes for det tunge arbejde.

Lagerchef hos Frode Laursen, Allan Hagbard Thorup, er tilfreds med købet. "Vi har været meget tilfredse med enhederne, der er blevet godt modtaget af vores medarbejdere, og fra første dag har de oplevet, at de ikke føler sig så slidte, når de går hjem. Samtidig har vi ikke oplevet et nedgang i effektivitet, som vi havde frygtet, da medarbejdere nu har energi til hele dagen. ”

Læs mere om AL-Pack Mobile her

Gazelleprisen 2019

 

 Oktober 2019

Vi har travlt, og det er vi glade for.

Takket være travlheden har vi en forrygende vækst, og vi har derfor, for andet år i træk, modtaget Børsen Gazellepris.

Prisen gives til virksomheder der hvert år, i løbet af de sidste fire regnskabsår, har haft positiv vækst og som samlet set, mindst har fordoblet omsætningen over de fire år.

 

Artikel Løftet til fremtidens industri

                                                                      

 September 2019

Har du læst den flotte artikel i Industriens Danmark om AL-LIFT

 

AL-LIFT har fået Bisnodes Kreditrating

 

 Juni 2019

Vi er blevet rated gennem Bisnode med god kreditværdighed. Bisnodes rating giver et klart billede af AL-LIFTs vækst og rentabilitet. Derudover viser ratingen at virksomheden er en attraktiv partner for både kunder og leverandører.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.