Nyansættelse

Michael Frederickson

Michael Frederickson, 47 år, er pr. 2. januar 2018 ansat som salgskonsulent med distrikt Nordjylland som salgsområde.

Michael Frederickson medbringer sig stor erfaring, kontaktflade og kendskab til bl.a. skov-, entreprenør- og transportbranchen samt uddannelsesbranchen, både i kommunalt og privat regi, herunder vejledning i at finde den løsning, der på bedste måde er den mest optimale.

Det glæder os at byde velkommen til Michael og vi ser frem til et godt samarbejde. Michael ser, efter en intensiv oplæringsperiode, frem til at besøge nuværende og nye kunder i hele distriktet for at rådgive jer til den mest optimale løsning indenfor AL-LIFTs brede produktprogram.

Michael træffes på: Mobil +45 3015 3863 og e-mail: mf@allift.com

Venlig hilsen
ALLIFT
 
Allan Laursen