Nyansættelse af sælger til det danske marked

Tage Sørensen 30153239

Tage Sørensen, mobil 3015 3239 ts@al-lift.com

Vi ønsker at styrke vores position på det danske marked, hvor vi i de seneste år har oplevet en markant efterspørgsel på vore produkter herunder de nye AL-BLAZER 2000, AL-SPUTNIK, AL-MANOLAY, AL-MOBIVAC, AL-TYPHOON og AL-PACK MOBILE. Det glæder os derfor pr. 20. november 2017 at kunne byde velkommen til Tage Sørensen.

Tage Sørensen har 27 års erfaring med direkte salg af værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen store såvel som små, og har således stor indsigt i, hvad der kan effektivisere og lette arbejdet, ligesom han lægger stor vægt på at yde en god service fra start til slut.

Tage vil efter en intensiv oplæringsperiode være udfarende i Sydjylland, på Fyn og Sjælland. Han glæder sig til at møde jer og samarbejde om den helt rigtige løsning på jeres løfte- og håndteringsopgaver.  
 
Tage træffes på: Mobil +45 3015 3239 og e-mail: ts@allift.com

Venlig hilsen
ALLIFT
 
Allan Laursen